کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها
کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها

کیک آلبالو

مواد لازم :

تخم مرغ: 3 عدد زرده و سفیده جدا شکر: 1 لیوان آرد سه بار الک شده: 2 لیوان - روغن مایع: نصف لیوان ماست: نصف لیوان وانیل: نوک قاشق چایخوری - بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری - آلبالو هسته گرفته: 1 لیوان

طرز تهیه :

سفیده را با نیمی از شکر بصورت بارانی با دور تند همزن مخلوط کرده تا جائیکه از ظرف نریزد و بعد داخل یخچال می گذاریم. زرده و بقیه شکر را زده تا کرم رنگ شود وانیل را هم اضافه می کنیم... 
روغن و ماست را به ترتیب افزوده و مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر الک شده  را در دو نوبت افزوده و با مواد مخلوط میکنیم. سفیده را هم اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم. قالب را از قبل به کره آغشته و آردپاشی می کنیم و مقداری از مایه کیک را داخل قالب ریخته و آلبالوها را اضافه می کنیم و بعد باقیمانده مایه کیک را روی آلبالوها می ریزم و قالب را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه در طبقه وسط و 5 دقیقه در قسمت گریل قرار می دهیم.

نکته :

درصورتیکه آلبالوها ترش بودند می توانید با مقداری پودرقند آغشته کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد