مواد لازم :
تخم مرغ: 3 عدد زرده و سفیده جدا – شکر: 1 لیوان – آرد سه بار الک شده: 2 لیوان - روغن مایع: نصف لیوان – ماست: نصف لیوان – وانیل: نوک قاشق چایخوری - بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری - آلبالو هسته گرفته: 1 لیوان
طرز تهیه :
سفیده را با نیمی از شکر بصورت بارانی با دور تند همزن مخلوط کرده تا جائیکه از
ظرف نریزد و بعد داخل یخچال می گذاریم. زرده و بقیه شکر را زده تا کرم رنگ شود وانیل
را هم اضافه می کنیم...
روغن و ماست را به ترتیب افزوده و مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ
پودر الک شده را در دو نوبت افزوده و با
مواد مخلوط میکنیم. سفیده را هم اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم. قالب را از قبل
به کره آغشته و آردپاشی می کنیم و مقداری از مایه کیک را داخل قالب ریخته و آلبالوها
را اضافه می کنیم و بعد باقیمانده مایه کیک را روی آلبالوها می ریزم و قالب را در فر
از پیش گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه در طبقه وسط و 5 دقیقه در
قسمت گریل قرار می دهیم.
نکته :
درصورتیکه آلبالوها ترش بودند می توانید با مقداری پودرقند آغشته کنید.