مواد لازم:
پودر کرم کارامل: یک بسته – شیر: 2 لیوان – بیسکوییت پتی بور: یک بسته – خامه: یک پاکت – پودر نسکافه: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
پودر کرم کارامل را با شیر حرارت می دهیم تا داغ شود. مواد را از روی حرارت برداشته و درحالیکه هنوز داغ است آنرا درون مخلوط کن میریزیم... بیسکوییت ها را ریز کرده به مواد اضافه می کنیم و خوب با مخلوط کن هم میزنیم. در ادامه خامه و پودر نسکافه را نیز اضافه نموده مجدد مواد را مخلوط میکنیم. پس از یکدست شدن مواد، آنرا درون ظرف یا قالب های مناسب ریخته و چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد.
دسر آماده سرو کردن است.