کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها
کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها

دسر عربی

مواد لازم:

پودر کرم کارامل: یک بسته شیر: 2 لیوان بیسکوییت پتی بور: یک بسته خامه: یک پاکت پودر نسکافه: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

پودر کرم کارامل را با شیر حرارت می دهیم تا داغ شود. مواد را از روی حرارت برداشته و درحالیکه هنوز داغ است آنرا درون مخلوط کن میریزیم... بیسکوییت ها را ریز کرده به مواد اضافه می کنیم و خوب با مخلوط کن هم میزنیم. در ادامه خامه و پودر نسکافه را نیز اضافه نموده مجدد مواد را مخلوط میکنیم. پس از یکدست شدن مواد، آنرا درون ظرف یا قالب های مناسب ریخته و چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد.

دسر آماده سرو کردن است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد