کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها
کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها

ژله نسکافه

مواد لازم:

نسکافه: 2 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین 12 گرم (1/5 قاشق سوپ خوری) شکر: 6 قاشق سوپ خوری آب جوش: یک لیوان آب سرد: ½ لیوان

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل می کنیم. به این معنی که .. مخلوط آب و ژلاتین را به صورت غیر مستقیم حرارت میدهیم تا کاملا حل شده و مخلوطی یکدست بدست بیاید. برای اینکار میتوان ظرف مخلوط را در ظرف آب در حال جوش قرار داده تا به شکل غیر مستقیم حرارت ببیند.

نسکافه و شکر را نیز با آب جوش مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود. حال ژلاتین محلول را به آن افزوده، مخلوط کرده در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا بسته شود.

سپس قالب را از یخچال خارج کرده، کف آن را یک لحظه در آب جوش قرار میدهیم تا ژله از قالب جدا شود.

ژله را در ظرفی که از قبل با آب سرد خیس کرده ایم برمی گردانیم و روی آن را با مقداری خامه و پودر کاکائو تزیین می کنیم.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد