کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها
کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها

بستنی جلاتو شکلاتی

جلاتو ( Gelato ) نوعی بستنی ایتالیایی بسیار خوشمزه است که نسبت به بستنی های رایج دارای چربی کمتر و بافت نرم تری میباشد.

مواد لازم:

موز: 4 عدد عسل: 3 قاشق غذاخوری شیر: 3 لیوان شکلات نرم: یک شیشه آماده (مارک وتلا)

طرز تهیه:

شکلات نرم، عسل و شیر داغ را روی بخار آب مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود...

سپس موزهای له شده که از قبل در میکسر نرم کرده اید را اضافه کرده و مجدد بزنید تا تمام مواد بخوبی باهم مخلوط شوند.

مایه بستنی آماده شده را درون کاسه ای ریخته و حدود 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.

هر یک ساعت بستنی را با مخلوط کن بزنید (با چنگال هم میتوانید مخلوط کنید اما مخلوط کن بافت بهتری به بستنی میدهد).

 بستنی آماده را در ظرف مناسب بریزید و با سس شکلاتی سرو کنید.

نکته:

بهتر است از موزهای بسیار نرم برای تهیه این بستنی استفاده کنید. میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.


نرم افزار رستوران و کافی شاپ آرمینا فود

نظرات 1 + ارسال نظر
دوست 30 تیر 1394 ساعت 07:48

عاااالی بود
در اولین فرصت درستش میکنم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد