جلاتو ( Gelato ) نوعی بستنی ایتالیایی بسیار خوشمزه است که نسبت به بستنی های رایج دارای چربی کمتر و بافت نرم تری میباشد.
مواد لازم:
موز: 4 عدد – عسل: 3 قاشق غذاخوری – شیر: 3 لیوان – شکلات نرم: یک شیشه آماده (مارک وتلا)
طرز تهیه:
شکلات نرم، عسل و شیر داغ را روی بخار آب مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود...
سپس موزهای له شده که از قبل در میکسر نرم کرده اید را اضافه کرده و مجدد بزنید تا تمام مواد بخوبی باهم مخلوط شوند.مایه بستنی آماده شده را درون کاسه ای ریخته و حدود 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
هر یک ساعت بستنی را با مخلوط کن بزنید (با چنگال هم میتوانید مخلوط کنید اما مخلوط کن بافت بهتری به بستنی میدهد).
بستنی آماده را در ظرف مناسب بریزید و با سس شکلاتی سرو کنید.
عاااالی بود
در اولین فرصت درستش میکنم