کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها
کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها

کیک پنیر و ژامبون

مواد لازم:

نان تست: 12 عدد - پنیر خامه ای:300 گرم - سس مایونز: نصف پیمانه - کاهو: سه برگ - گوجه فـرنگی: یک عدد درشت - خیارشور: 50 گرم - ژامبون گوشت: 150 گرم

طرز تهیه:

1- چهار عدد نان تست را کنار هم قرار داده و آنها را به شکل دایرهایی به قطر کف قالب، کمربندی کوچک برش میزنیم. این کار را با باقیمانده نان ها نیز انجام میدهیم و به این ترتیب نان را برای سه طبقه کیک آماده میکنیم...  

2-خیارشور و گوجه فرنگی را به صورت ورقه های نازک خرد کرده و قسمت سفت انتهایی برگهای کاهو را بریده و جدا میکنیم. کف قالب کمربندی را با یک لایه نان می پوشانیم. در کاس های پنیر خامه ای و مایونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطیف و بدون گلوله شود.

3-حال روی نان های داخل قالب یک لایه کرم پنیری مالیده و روی آن ورق های ژامبون، کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی قرار می دهیم و یک لایه دیگر نان گذاشته و با دست کمی فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روی نان کمی کرم پنیری مالیده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجه فرنگی، خیارشور و کاهو گذاشته و در آخر نیز دوباره نان قرار داده و فشاردهید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد