کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها
کافه نارنج

کافه نارنج

اینجا کافه ایست با منویی از بهترین ها

خورشت مرغ و آلو

مواد لازم برای ۶ نفر:

لپه: ۱۰۰ گرم آلو: ۴۰۰ گرم (خورشتی) پیاز: ۴ قاشق سوپخوری (سرخ شده) مرغ: یک کیلو و نیم زعفران: نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم شکر: به میزان لازم (اختیاری) زرشک: 2 قاشق (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا آلوی خشک را شسته و با مقداری آب ولرم خیس کنید. در ظرفی مناسب مقداری روغن را داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و سپس  ...

ادویه و لپه شسته و خیس خورده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا از خامی در بیایند. آلوی خیس کرده را به همراه آب آن به مواد اضافه کرده و زعفران را با مقداری آب جوش آبکرده و به مواد اضافه کنید. و با کم کردن حرارت اجازه دهید خوب بپزند.

نکته ها:

۱- سعی کنید هر مقدار آب برای خورش نیاز دارید روی آلو بریزید تا آب مزه دار شود.

۲-سعی کنید آلوی شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل یا بعد از پخت جدا کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد