مواد لازم برای ۶ نفر:
لپه: ۱۰۰ گرم – آلو: ۴۰۰ گرم (خورشتی) – پیاز: ۴ قاشق سوپخوری (سرخ شده) – مرغ: یک کیلو و نیم – زعفران: نصف قاشق چایخوری – نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم – شکر: به میزان لازم (اختیاری) – زرشک: 2 قاشق (اختیاری)
طرز تهیه:
ابتدا آلوی خشک را شسته و با مقداری آب ولرم خیس کنید. در ظرفی مناسب مقداری روغن را داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و سپس ...
ادویه و لپه شسته و خیس خورده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا از خامی در بیایند. آلوی خیس کرده را به همراه آب آن به مواد اضافه کرده و زعفران را با مقداری آب جوش آبکرده و به مواد اضافه کنید. و با کم کردن حرارت اجازه دهید خوب بپزند.نکته ها:
۱- سعی کنید هر مقدار آب برای خورش نیاز دارید روی آلو بریزید تا آب مزه دار شود.
۲-سعی کنید آلوی شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل یا بعد از پخت جدا کنید.